Over ons

Loonbedrijf Kees de Gier is in 1978 gestart aan de Witterweg in Bovensmilde. Na jaren van groei en ontwikkeling zijn wij in 2012 verhuisd naar een nieuwe locatie, opgericht aan de Grietmanswijk, eveneens in Bovensmilde. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in de akkerbouw, waarbij de nadruk ligt op de aardappel-, bieten en graanteelt.

Begin jaren negentig hebben wij de transport, handel en het uitrijden van organische mest aan onze werkzaamheden toegevoegd. Ook kwam in die jaren de handel en verspreiding van de Betacal (schuimaarde) op gang. Dit is later verder uitgebreid met fosfaatvrije hydrokalk, wat uiteindelijk een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is geworden.

   

 Om in ons seizoensgebonden bedrijf arbeidsspreiding te realiseren, zijn we in 2000 begonnen met constructie- en reparatiewerkzaamheden aan machines van derden. Deze werkzaamheden voeren wij zelf uit in onze grote en goed uitgeruste werkplaats.

In de afgelopen jaren hebben we met veel inzet een mooi bedrijf opgebouwd en hopen ook u hiermee in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Met hartelijke groet,

Familie De Gier en medewerkers